آیا ممکن است بانک اموال مادرم یا فرزندان را مصادره نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۸۷ #10225511

با سلام
پدر بنده حدود ۱۵ سال پیش در بانکی به همراه ۳ نفر دیگر ضامن فردی شده اند که آن فرد از همان زمان بازپرداخت وام را انجام نداده و بعد از چند سال پدرم و سه ضامن دیگر جرایم وام را پرداخت کردند ولی اصل وام باقی ماند.
حالا بعد از گذشت حدود ده سال این احتمال دارد که بانک بخواهد اصل پول را پیگیری کند؟
آیا در حال حاضر که پدرم خانه و ملک و ماشینی ندارد، ممکن است بانک اموال مادرم یا فرزندان را مصادره نماید؟
یا صرفا به اموال و دارایی های همان ضامن کار دارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فقط اموال و دارایی بدهکار قابل توقیف است نه اشخاص دیگر .

بانک تا زمان تسویه حساب کامل مدیون مطالبات خود را از طریق مدیون یا ضامنین مطالبه و پیگیری کند. اما حق استیفا مطالبات خود را از غیر از ضامنین و مدیون ندارد.

بانک می تواند پیگیری کند اما فقط به اموال خود شخص ضامن کار دارد حق مطالبه از اموال فرزندان و همسران را ندارد

سلام بله بانک می تواند طلب خود را از ضامنین مطالبه کند اما حق رجوع به خانواده و افراد دیگر را ندارد چون فقط شخص ضامن بدهکار است و این ربطی به دیگران ندارد.

سلام

تا وقتی کل وام اعم از اصل و متفرعات آن تصفیه نشده بانک می تواند به وام گیرنده و ضامن ها جهت وصول طلب خود رجوع کند اما نمی تواند نسبت به اعضاء خانواده آنها اقدام حقوقی انجام دهد.

با سلام
بله بانک میتواند نسبت به اصل وام پیگیری و ان را مطالبه نماید
اما نمیتواند برای استیفاء حق خود به اموال غیر از ضامن (مادر و فرزندان) رجوع کند .