چگونه ارث خود را از برادرم بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۲ #10210082

سلام
پدر من نزدیک به ۲۰ سال است که فوت شده و زمین و خانه ای ارث برایمان گذاشته، برادر بزرگترم چند سال پیش چندین متر از زمین را به عنوان ارث به خواهرم داد و از همه ما امضا گرفت،اما حاضر نیست ارث بقیه را بدهد، چگونه میتوانیم ارث خود را بگیریم؟ در ضمن برادر معلولی داریم که ارث او را هم نمیدهد، ارث او را چگونه بگیریم؟ چه نقدار ارث میبرد؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود باید دادخواست تقسیم ترکه بدهید

دادخواست تقسیم ترکه خود را ا طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

باید دادخواست تقسیم ترکه بدهید.برای برادر معلول باید قیم بگیرید و ایشان اقدام کند

هریک از ورثه میتوانند دادخواست تقسیم ترکه و الزام به فروش را بدهند

درود
با داشتن گواهی حصر وراثت که از شورا حل اختلاف باید بگیرید تقسیم ارث را دادگاه بخواهید.

سلام
شما می توانید با مراجعه به دادگاه دادخواست تقسیم ترکه بدهید

باسلام دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه دهید