آیا امکان رجوع از بذل مهریه وجود دارد ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۹۵۵ #10164

باسلام /همسر بنده در تاریخ 93/5/29 تعدا 100 عدد از 114 عدد سکه بهار آزادی مهذیه اش را در دفتر خانه بذل نموده است ،حال بعد از هشت ماه زندگی به این نتیجه رسیده ایم که بصورت توافقی از هم جدا شویم ،که متن توافق نامه تسلیمی به دادگاه به شرح ذیل می باشد ،
بعد از تقاضا از دادگاه بدلیل عدم سازش و در خواست طلاق توافقی (موکلین به این توافق رسیدند که در ازای اجرای صیغه طلاق ،زوجه 14 قطعه سکه بهار ازادی مهر،نفقه و جهیزیه و سایر حقوق مدنی خویش را بذل نماید و صرفا بر اساس لیست اقلام جهیزیه خریداری شده توسط زوجه از طرف زوج به ایشان مسترد گردد،ضمنا زوجه مطابق سند رسمی شمار.......مورخ 93/5/29 قبلا 100 قطعه سکه تمام بهار ازادی از مهر خویش را بذل نموده است و در ضمن زوجه حق رجوع از مابذل را از خود سلب و ساقط می نماید)
حال با این اوصاف اگر همسر بنده بخواهد نسبت به مهریه خود رجوع نماید با توجه به این متن آیا می تواند نسبت به 100 عدد سکه ایی که قبلا در دفتر خانه بخشیده است رجوع نماید و ادعایی داشته باشد ، با توجه به اینکه در این نوشته بذل 100 سکه نیز ذکر شده اند ،چون بخشیدن 100 عدد سکه برای طلاق نبوده است و با اختیار خود ایشان انجام گرفته است؟در ضمن عین نوشته اقرار نامه بذل به این شرح است
((عین نوشته و اقرار اینجانب این متن می باشد آیا باز هم امکان رجوع و درخواست مهریه نمی باشد یا در دادگاه های مختف سلیقه ایی رسیدگی میشود؟ /اینجانب خانم ...............با مشخصات فوق الذکر با استناد به سند عقد نامه ازدواج شماره .......مورخ .....و استعلام شماره مورخه ....دفتر خانه ازدواج شماره .......................همسر دائمی آقای ......................با شمخصات فوق الذکر هستم و میزان مهریه اینجانب 314 عدد سکه تمام بهار ازادی می باشد.اینجانب در تاریخ ذیل ذر کمال صحت مزاج و سلامت تن و روان و بدون هیچگونه اکراه و اجباری اقرار می نمایم که تعداد سی صد عدد سکه تمام بهار آزادی مهریه خودم را به زوج خود بذل نموده و اقرار و اعتراف می نمایم که از تاریخ این سند به بعد نسبت به تعداد سی صد عدد سکه تمام بهار آزادی خودم هیچگونه ادعایی نداشته و در کمال عقل و قصد و اختیار هر گونه ادعا و اعتراض را در این خصوص از خود سلب و ساقط می نمایم .همچنین مقر اقرار نمود که قیمت هر یک عدد سکه در حال حاضر نه میلیون ریال است.))لطفا کمی واضح توضیح بدهید /متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر. در صورتی که زوجه مهریه خود را در دفتر خانه بذل کرده باشد و حق رجوع را از خود ساقط و سلب کرده باشد دیگر حق رجوع به ما بذل را ندارد.

موفق باشید