مگه زنم مستخدم بوده که اجرت بگیره توافقی نداشتم و نفقه بچم هم دادم چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۳ #10145039

سلام
من خانمم دو ماه که رفته منزل پدرش بچم هم برده من فقط برای بردن بچه به مدرسه و باشگاه فوتبال و کلاس زبان میرم جلو منزل پدر زنم. در این مدت دو ماه. هم دوچرخه درست کردم ۲۱۰ تومان و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان هم دادم به خانمم حالا یا دستی یا واریز کارت ۸۰۰ اجاره میدم و ۶۳۰ قسط ماشینم تاکسیه و برای باشگاه پسرم کیف لباس گرم خریدم کلا خانمم تمکین نداره پولایی که دادم چی میشه. مگه زنم مستخدم بوده که اجرت بگیره توافقی نداشتم و نفقه بچم هم دادم چکار کنم این دو تا دادگاه موفق بشم در ضمن زنم دوستش دارم بهونه نداری میگیره بخدا راننده تاکسیم تلاش میکنم اما اوضاع اقتصادی میدونید چه خبره دیگه. فقط براش سوتفاهم شده پدرش هم سرسختی میکنه .حتی نمیتونم وکیل بگیرم
،کمکم کنید ممنونم

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تمکین وبازگشت به زندگی مشترک را تقدیم دادگاه نمایید ودرصورت صدور حکم تمکین وعدم بازگشت همسرتان مسایل مالی زوجه در خطر خواهد افتاد

نفقه بچه را از تاریخ دادخواست بعد محکوم میشوید و هر ماه به جای خرید پول به حساب بچه بابت نفقه بریزید اجرت المثل زوجه نیز در صورتی که بگوید قصد تبرع نداشته است هر سال حدود یک میلیون تومان توسط دادگاه تعیین می شود

زن می تواند با دادن دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت به طرفیت شوهر تقاضای مطالبه اجرت المثل با جلب نظر کارشناسی می کند. آشپزی، نگهداری از فرزندان، ششستن ظروف و لباس ها و… از جمله کارهایی است که زن امکان دارد درخواست اجرت المثل آنها بدهد.

با سلام
بدوا توصیه میشود با ریش سفیدی وکدخدامنشانه نسبت به حفظ زندگی خود کوشا باشید درخصوص وضعیت زندگی شما با توجه به اینکه زوجه منزل مشترک را بدون علت ترک کرده در این مورد میتوانید دادخواست الزام به تمکین وبازگشت به زندگی مشترک را تقدیم دادگاه نمایید ودرصورت صدور حکم تمکین وعدم بازگشت همسرتان مسایل مالی زوجه در خطر خواهد افتاد مثلا نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت مضافا اینکه اجرت المثل ایام زوجیت نیز به علت عدم تمکین وسو رفتار ایشان منتفی خواهد شد