آیا میتوانم به دادگاه بابت کسر از حقوق شکایت نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۰ #10078720

سلام خسته نباشید
من کارمند دانشگاه علوم پزشکی هستم و چندی پیش بازرسی استان پیشنهادی مبنی بر کسر مبلغ حق مدیریت که در ۲ سال پیش به بنده پرداخت میشده است به دانشگاه ارائه نموده که از این حیث نیز بنده به دیوان عدالت اداری شکایت کرده ام که پرونده در حال بررسی است چون نه تنها بنده را برای این موضوع هیچ مرجع قانونی و ذیصلاحی محکوم نکرده و حتی نخواسته است و بصورت یک جانبه بازرسی فقط پیشنهاد به کسر از حقوق داده است حال ریاست دانشگاه به استناد این پیشنهاد و با انضای شخص رییس نسبت به کسر یک چهارم از حقوق و مزایا ی بنده به استناد ماده ۹۵ قانون مدنی اقدام نموده است لذا با توجه به اینکه ابتدا کسر از حقوق تنها از طریق حکم قطعی شده دادگاه بر علیه محکوم امکان پذیر است و ثانیا تنها از آیتم حق شغل و شاغل امکان کسر وجود دارد

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع شما کاملا مربوط به آیین نامه مالی و استخدامی داشگاه می باشد و ربطی به رسیدگی قضایی ندارد

درود
آرای دیوان عدالت قابل اعتراض در دادگاه نیست و این موضوع نیز در صلاحیت دادگاه نیست

درود بر شما، اولا ماده ۹۵ قانون مدنی چه ارتباطی به این مساله دارد؟؟؟؟ ثانیا این مساله تابع ضوابط و آئین نامه ی محل اشتغال شما دارد.

سلام
حسب توضیحات ، بررسی موضوع در صلاحیت دیوان عدالت اداری است و شما اقدام کردید باید منتظر حکم دیوان بمانید .

مرجعه قضایی صالح ه رسیدگی نیست

باید در دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید

رسیدگی به این موضوع در صلاحیت قضایی دادگاه ها نیست.