چرا پرونده را ارجاع نداده اند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۰ #10048545

سلام وقت بخیر
پرونده اینجانب از کرمان اومده بازپرسی صادقیه جرایم رایانه ای بعد ۳ ماه اومده دادیاری ۷ شعبه پارک شهر اتهام کلاهبرداری رایانه شکایت کردن درصورتی که شاکی ۱۲ بار خودش پول بابت جنس خریداری شده واریز کرده میخواستم بدونم چرا بعد بازپرسی پرونده عودت ندادن کرمان اومده دادیاری ممنون میشم پاسخ بدید سپاس بیکران از لطف شما بزرگواران

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده میتواند به دادیاری ارجاع شو د وایرادی بر آن وارد نیست

به علت تحقیقات بیشتر و تکمیل آن پرونده ارجاع شده است

این امر در تشخیص و صلاحیت دادستان است و دادستان می‌تواند تحقیقات را به دادیار ارجاع دهد .

سلام و درود، ارجاع پرونده ممکن است به مکان زندگی شاکی یا به دلایل دیگری جهت تحقیقات بیشتر صورت گرفته باشد؛ آرزوی بهروزی.

سلام
مطابق قانون، دادستان، می‌تواند تحقیقات را به دادیار ارجاع دهد. در شرایط فعلی و تراکم کار و پرونده‌های موجود در دادسراها، در غالب موارد،. این مسئله به رویه‌ای عادی میان دادسراها تبدیل شده است.

با سلام

به نظر می رسد شاکی اهل کرمان بوده و با توجه به اینکه محل وقوع بزه احتمالی تهران بوده پرونده با قرار عدم صلاحیت رسیدگی از دادسرای کرمان به دادسرای جرایم رایانه ای تهران ارسال شده است. آنچه که از متن سوال استفهام میشود بزه ارتکابی بر فرض صحت مستندا به ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه ای مشمول بزه کلاهبرداری رایانه ای نمی باشد لذا ضرورتی جهت رسیدگی در دادسرای ویژه جرایم رایانه ای را نداشته به همین دلیل دادسرای جرایم رایانه ای نیز پرونده را به دادسرای عمومی تهران جهت ادامه رسیدگی ارسال نموده است.