متوجه شدم کاپوت عقب ماشین رو سر تاسر خط انداخته؛ چطور از همسایه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۹ #10027156

با عرض سلام
یک ساختمان ۵ واحده هستیم که در پارکینگ یک همسایه شر داریم که به رفت و آمد صدای موتور سر و ته بودن اتومبیل بخاطر بوی اگزوز صدای پای اهالی ساختمان در راه پله؛ بازی کردن کودکان گرفتگی راه آب همکفی و حتی صدای بازی کردن کودکان داخله کوچه مشکل داره و هر موقع از شب و روز باشه با فحاشی و داد و بیداد کارشو جلو میبره
امروزم متوجه شدم کاپوت عقب ماشین رو سر تاسر خط انداخته چند شب پیش اومده دمه در خونه صدای مارو ضبط کرده
تو را بقرآن راهنمایی کنید چکار کنم باهاش
ما طبقه سوم و ایشون طبقه پارکینگ هستن

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با داشتن مدارک کافی به جرم تخریب و مزاحمت می توانید علیه ایشان شکایت کنید

سلام
درصورت ایجادمزاحمت ازناحیه همسایه میتوانیدشکایت مزاحمت مطرح نماییدولی برای ماشین فقط درصورت داشتن مدارک محکمه پسندشکایت کنید

برای خط انداختن ماشین باید اثبات کنید که کار او بوده یعنی شهودی داشته باشید که اثبات شود وقوع خسارت کار او بوده باشد یا دوربین مداربسته ای ضبط کرده باشد.

بار اثبات موضوع ادعا بر عهده مدعی است لذا در صورت نداشتن هیچ دلیلی می توانید از شهادت شهود ادعای خود را ثابت کنید

در این خصوص میتوانید شکایتی از ایشان ب جرم تخریب مطرح کنید شهادت شهود در اثبات ادعای شما بسیار موثر هست دلیل و مدرک دیگری هم دارید میتوانید ارائه دهید

درود
با داشتن مدارک کافی به جرم تخریب می توانید علیه ایشان شکایت کنید

در ابتدا :اگر این فرد به ظاهر خاطی مستاجر است از صاحب خانه آن بخواهید تا آن را پس از منقضی شدن مدت اجاره بیرون کند این را باکمک مدیر ساختمان انجام دهید .
دوما: میتوانید از او در دادگاه به عنوان مزاحمت شکایت کرده و از ساختمان استشهادیه جمع کرده و یا به دادگاه شهود معرفی کنید.