اگه یه طرف تلگرام رو دیلیت اکانت بزنه آیا از طریق دادگاه و پلیس فتا قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۹ #10018396

در صورتیکه دو طرف تو تلگرام با هم چت کردن و الان بحث شکایت از بابت ارتباط نامشروع براشون پیش اومده، اگه یه طرف تلگرام و دیلیت اکانت بزنه آیا از طریق دادگاه و پلیس فتا قابل پیگیریه یا باید هر دو طرف دیلیت اکانت بکنن؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قابل بازیابی نخواهد بود.

در صورت وجود رابطه نامشروع اینترنتی در صورت نبود اکانت به نظر می رسد قابل پیگیری نیست البته درصورتیکه دلایل و مستندات دیگری در بین نباشد.

ماده ۳۰۶ قانون آیین دادرسی کیفری: « به جرائم زنا و لواط و سایر جرائم منافی عفت به طور مستقیم، در دادگاه صالح رسیدگی میشود.

تبصره- منظور از جرائم منافی عفت در این قانون، جرائم جنسی حدی، همچنین جرائم رابطه نامشروع تعزیری مانند تقبیل و مضاجعه است »

با این وصف اگر کسی از همسرش بابت جرم رابطه نامشروع جنسی و جسملنی (مثل بوسیدن، در آغوش گرفتن و …) شکایت دارد می بایستی مستقیما به دادگاه به جهت اعلام جرم و شکایت مراجعه کند و اگر مدعی رابطه نامشروع غیر جسمانی مثل پیامک تلگرام و … باید به دادسرا مراجعه کند.

بر طبق ماده ۲۴۱ قانون مجازات اسلامی: «در صورت نبود ادله اثبات قانونی بر وقوع جرائم منافی عفت و انکار متهم هرگونه تحقیق و بازجویی جهت کشف امور پنهان و مستور از انظار ممنوع است. موارد احتمال ارتکاب با عنف، اکراه، آزار، ربایش یا اغفال یا مواردی که به موجب این قانون در حکم ارتکاب به عنف است از شمول این حکم مستثنی است.»

باسلام
وقت بخیر
درصورت دیلیت اکانت، پلیس فتا قادر به پیگیری این موضوع نمی باشد.
موفق باشید