طرح هادی روستایی در خصوص ساخت و ساز با مجوز شورا به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۱۴۳ #100081

با سلام و دعای خیر.
اینجانب در سال1387 زمینی در حاشیه روستا خریداری نمودم که در طرح هادی قرارنداشت. کوچه غربی این زمین که تنها کوچه عبور و مرور بنده می باشد 10 متری نوشته شده و قولنامه این زمین به مهرو امضا و تایید شورای اسلامی رسیده. در سال90 طرح هادی مورد بازنگری قرارگرفته و زمین این جانب داخل در محدوده شده است. همسایه مقابل من که بعد از من و بعد از بازنگری طرح زمین را گرفته در قول نامه ایشان کوچه فوق الذکر را 12 متری نوشته اند و دوباره به مهر تایید همین شوراها رسیده است.در حالی که این کوچه طبق نقشه هادی 14 متری بوده. حالا همسایه مقابل خانه خود را ساخته و دیوار حیاط خود را نیز کار کرده است. من الان دو سال است که شروع به ساخت خانه خود کرده ام وبا برداشتن تسهیلات وام مسکن روستایی خانه خود را ساخته ام. اما حالا که می خواهم دیوار حیاط خود را بسازم دهیاری اجازه نمی دهد و می گوید این خیابان 14 متری است و من باید عقب نشینی بکنم در صورتی که خود این دهیار به من پروانه ساخت در همین نقطه را داده و من بر اساس پروانه ساخت کار کرده ام و پایان کار را گرفته ام. حالا ساختمان جایی ساخته شده که در صورت عقب نشینی موجب تخریب ساختمان اینجانب شده و حتی موجب باز شدن پنجره های اتاق خواب به کوچه می گردد. در صورتی که همسایه مقابل اینجانب هیچ عقب نشینی نداشته است و تنها نفری که فعلا از این کوچه استفاده می کنه من هستم و بعد از من راه به زمین های مزروعی متصل می شه و مسدود می شه و رفت و آمدی نیست. سوالم این هست که آیا دهیاری که خودش مجوز ساخت بنا و پروانه ساخت داده و نظارت بر ساخت من داشته و به من نگفته اینجا حریم کوچه هستش کار نکن حالا می تونه با اجبار ساختمان بنده رو تخریب کنه؟ می تونه زمین منو بدون پرداخت هیچ ثمنی و صرفا با قانون طرح هادی به زور از من بگیره؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه زمین در طرح باشد یا باید از شما خریداری شود و یا به دلیل ساخت در آن محدوده خلافی پرداخت کنید. لذا به زور نمیتوانند زمین را از شما بگیرند.