آیا با این اوصاف فروشنده میتواند از خیار تخلف از شرط استفاده کند و قرارداد رو فسخ کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۳ #09999079

با سلام
بنده خانه ای را ۹ ماه پیش خریدم و دربنگاه روز معامله یک مبایعه نامه نوشته شد و مقداری از مبلغ معامله رد و بدل شد و الباقی طی یک چک سه ماهه،فردای آن روز قرارداد اصلی با کد رهگیری و هولوگرام دار، از طرف بنگاه تحویل بنده شده و مبایعه نامه نزد خودش هست و تحویل من داده نشد.در مبایعه نامه یه سری شروط برای حق فسخ خریدار بطور صریح قید شده و در آخر پایین شروط با خودکار بنگاه اضافه کرده که درصورت پاس نشدن چک در تاریخ مقرر توسط خریدار شامل آثار ماده ۶ میشود(که اصلا دراین ماده هیچگونه حق فسخی در قبال تاخیر ثمن قید نشده)،و ضمنا در قرارداد اصلی هم هیچگونه حق فسخی قید نشده و جمله اسقاط کافه خیارات به توافق طرفین هم در هر دو قرارداد هست.
آیا با این اوصاف فروشنده میتونه از خیار تخلف از شرط استفاده کنه و قرارداد رو فسخ کنه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاحظه قراردادمنعقده لازم است

باسلام
باتوجه به توضیحات شما حتما باید قرارداد را مطالعه کرد تا راهنمایی های لازم صورت گیرد