تهدیدم کرده است؛ چه کاری باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۱ #09989102

سلام
ببخشید من الان ۴ ساله که ازدواج کردم و با شناختی که از همسرم پیدا کردم اصلا تمایلی به داشتن فرزند ندارم چون مطمئنم همسرم از طریق فرزند میخواد منو تحت فشار بگزاره که مبادا طلاق بگیرم توی دعوای اخیرمون منو تهدید کرد که حق نداری با من باشی که اگه این کارو کنی بچه دار میشی منم گفتم من بچه نمیخوام و اون گفت مجبوری و وظیفته
واقعا میتونه بدون رضایت من این کارو انجام بده

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله حق فرزند داشتن جزء لاینفک ازدواج دایم هست

با سلام.
عدم تمایل زن به فرزندآوری علی رغم آمادگی فیزیکی،می‌تواند برای مرد حق ازدواج مجدد ایجاد کند.

با سلام
اولا بایستی عرض شود که این یک مساله خانواده گی و بستگی به تمایل شخص شما دارد و قانون نمیتواند شخصی را وادار به فرزند آوری یا عدم فرزند آوری نماید
دوما در صورت اثبات امر و اقامه دعوی به طرفیت زوجه مبنی بر عدم تمایل زوجه برای فرزندآوری ، دادگاه میتواند حکم ازدواج مجدد به زوج را صادر نماید

سلام
اگر همسر امکان فرزند آوری داشته اما از آن خودداری کند،. مرد می‌تواند دادگاه درخواست ازدواج مجدد نماید و دادگاه نیز در صورت احراز امتناع زن از بچه‌دار شدن، مجوز ازدواج مجدد برای مرد را - بدون نیاز به کسب رضایت همسر اول - صادر خواهد کرد.

سلام
دقیقا منظورتان از تهدید مشخص نیست ؟