آیا می توانم مجوز ساخت بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۳ #09955697

سلام تازه یک زمین زراعی خریدم که یک اتاق تقریبا ۳۵ متری دارد برای گرفتن انشعاب برق نیاز به مجوز جهاد کشاورزی میباشد

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در اراضی زراعی با توجه به قانون منع تغییر کاربری اراضی زراعی فقط با مجوز جهاد کشاورزی امکان ساخت و ساز و احداث بنا وجود دارد در غیر این صورت تحت عنوان تغییر کاربری اراضی علیه شما شکایت می نمایند و حکم بر قلع و قمع بنای احداثی و جریمه صادر می گردد

باسلام بله میتوانید به جهاد کشاورزی محل وقوع ملک همچنین منابع طبیعی مراجعه نمایید.