میتونم از قسمت مشاع درخواست پارکینگ اختصاصی کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۶ #09945348

سلام واحدی خریدم فضای پارک در قسمت مشاع داره ولی مدیر ساختمان اجازه پارک رو نمیده چکار کنم؟ سوال دوم اینه میتونم از قسمت مشاع درخواست پارکینگ اختصاصی کنم و از اون قسمت خریداری کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، هیچکدام از ساکنین ساختمان حق استفاده اختصاصی از قسمت مشاعی را ندارند، در مورد خرید قسمت مشاعی همه مالکان میبایست موافق فروش قسمت مشاعی باشند

اولا باید دید مدیر ساختمان به طور قانونی انتخاب گردیده و یا خیر ثانیا در خصوص پارکینگ توافق کتبی فی ما بین مالکین ساختمان انجام گرفته یا نه وی در خصوص پارکینگ اختصاصی نیز در قسمت مشاعات اگر تمام مالکین به اتفاق توافق نمایند امکان دارد و الاخیر

بسمه تعالی : چنانچه در قسمت مشاغ ،سهم الشراکه داشته باشید ( در سند مالکیت کلمه *مشاعات* ثبت شده باشد*)یقینا حق استفاده مشاعی دارید اما حق استفاده اختصاصی ندارید .ودلیل آن اینست که سهم مشاعی فقط در صورت تفکیک کل مشاعات واجد حصه اختصاصی خاهد شد و در غیر اینصورت تمام شرکا در تمام مشاعات سهم لاینفک دارند و حق تصرف اختصاصی در صورت عدم تفکیک وجود ندارد .

با سلام
در خصوص استفاده از پارکینگ چنانچه واحد شما با پارکینگ فروخته شده باشد شما حق استفاده دارید در غیر اینصورت نمتوانید.
جهت خرید پارکینگ مشاع با مدیر ساختمان صحبت کنید در صورت عدم فروش ،میتوانید اجاره نمائید