میتونم شکایتی کنم که مانع رفتنش بشوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۳ #09944356

با درود
بنده ۷ساله ازدواج کردم همسرم بدون اینکه منو با خودش ببره میخواد به خارج از کشور برای همیشه بره
من میتونم شکایتی یا کاری کنم که مانع رفتنش بشم
واقعا نمیخوام زندگی از هم پاشیده بشه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با دادخواست مطالبه مهریه ممنوع الخروجی ایشان را درخواست کنید

باسلام
شما میتوانید مهریه خود راازطریق دادگاه یا اجرای ثبت مطالبه کنیدووازدادگاه تقاضای صدورقرارممنوع الخروج کردن زوج رانمایید

شکایتی برای الزام ب عدم خروج از کشور نمی توانید مطرح کنید بهتر هست توافقا موضوع را حل و فصل کنید حتی اگر با مطالبه و ب اجرا گذاشتن مهریه حکم ب ممنوع الخروجی ایشان داده شود طبیعتا مشکلاتی در زندگی مشترک و زناشویی شما ایجاد خواهد شد حال آنکه نمیخواهید زندگی از هم بپاشد

سلام .از طریق مطالبه مهریه می تونید درخواست ممنوع الخروجی ایشان را بکنید