تکلیف مهریه زن پس از فوت همسر چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۶ #09911918

چگونه است‌
وقتی بچه هم داشته باشی
آیا می‌توان از پدرشوهر که خود میزان سکه را نوشته طلب نمود

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که پدر شوهر شما ضمانت پرداخت مهریه را نموده باشد بله می توان مهریه را از ایشان طلب نمود

سلام
شما می‌توانید فقط از اموال باقی‌مانده شوهرتان درخواست مطالبه مهریه بدهید.

با سلام
مطالبه مهریه بعد از فوت شوهر نیز ممکن است و ۲ فرض متصور می باشد:
۱- همکاری ورثه و پرداخت مهریه زوجه بدون رجوع به دادگاه
۲- عدم همکاری ورثه: در این فرض می باید حسب مورد اقدام حقوقی یا ثبتی نموده و از محل اموال زوج متوفی، مهریه را وصل نمایید. نکته شایان ذکر آن که ابتدا مهریه به شما پرداخت شده و الباقی بین ورثه زوج تقسیم می گردد. ( تقدم ادای دیون بر تقسیم ارث )

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، صرفا از اموال باقی مانده شوهرتون میتونید مهریه رو بگیرین و دیگران وظیفه ای در مقابل شما ندارند

مهریه دینی به گردن زوج است ولذا نمیتوان از فردی غیر از وی مطالبه نمود مگر به موجب عقدنامه یا سندی جدا شخص دیگری ضمانت پرداخت آن را نموده باشد.
مهریه را میتوان از ماترک زوج متوفی مطالبه نمود.