آیا امکان شکایت بابت رابطه ی عاطفی همسرم با همکارش، وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۷ #09884754

با سلام خسته نباشین
متوجه شدم همسرم به همکارش پیام های عاطفی فرستاده، نمیدونم با هم رابطه ی جنسی هم داشتن یا نه.
ولی بابت پیام های عاطفی که فرستاده میتونم ازشون شکایت کنم؟
برای قاضی فقط اثبات خیانت جنسی مهمه یا خیانت عاطفی هم در صورت اثبات جرمه؟
این در حالی که بمن دوساله نه هیچ زنگی میزنه نه پیامی میفرسته و تو زندگیمون طلاق عاطفی رخ داده، گوشی همسرمو هک کردم و متوجه شدم این پیام هارو فرستاده.
در کل چیکار کنم؟
چه اقدامی کنم؟
نمیخام زندگیمو خراب کنم نمیدونم چیکار کنم.
تورو خدا کمک کنین.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرمایشات جناب عباسی و رستمی جامع و دقیق است .

رد و بدل پیام عاطفی جرم نیست و اماره و نشانه داشتن رابطه جنسی نیز نمی شود. ضمن غیر قانونی بودن کار شما در حک تلفن همراه او و جرم محسوب شدن آن، توصیه می شود در این خصوص نسبت به همسرتان سوء ظن را کنار بگذارید تا موجب خراب شدن زندگیتان که خودتان چنان چه در سوال مرقوم داشته اید راضی به خراب شدنش نیستید نگردید.

در ادامه تکمیل فرمایشات جناب دکتر عباسی که بسیار کامل و جامع جواب دادند باید عرض کنم این که حضرتعالی در آخر پیامد آن فرموده اید نمی خواهید زندگی تان خراب شود باید از روش حقوقی و شکایت استفاده نکنید شکایت در دادگاه و حقوقی کردن زندگی جز خراب کردن و وخیم تر کردن اوضاع موجود پیامدی به همراه ندارد در صورتی که خواستار بهبود زندگی خود هستید توصیه اکید می شود که به مشاور خانواده بسیار خوب و مجرب جهت بهبود روابط خود با همسرتان اقدام کنید و اگر واقعا خواستار اصلاح زندگی خود هستید به هیچ عنوان رابطه ای همسرتان با هم کارشان را و اینکه شما ما از این موضوع مطلع شد هایدرا به روی همسرتان نیاورید و در صورتی که خودتان به قدری خوب شوید که همسرتان به دوران خوب گذشته بازگردد خودش به صورت اتوماتیک رابطه با همکارش را قطع خواهد کرد موفق و موید باشید

صرف پیام عاطفی اگر قراین رابطه فیزیکی نداشته باشند اگر چه عملی مذموم و غیر اخلاقی است ولی کافی برای اثبات رابطه نامشروع نیست. ولی در نقطه برابر هک و دسترسی به سامانه و حساب کاربری طرف مقابل، توجه شما را به مداد قانون مجازات اسلامی بخش جرائم رایانه ای جلب میکنم.

دسترسی غیرمجاز

ماده ۷۲۹ - ۱
هرکس به طور غیرمجاز به داده‎ها یا سامانه‎های رایانه‎ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون(۵.۰۰۰.۰۰۰)ریال تا بیست میلیون(۲۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

مبحث دوم ـ شنود غیرمجاز

ماده ۷۳۰ - ۲
هرکس به طور غیرمجاز محتوای در حال انتقال ارتباطات غیرعمومی در سامانه‎های رایانه‎ای یا مخابراتی یا امواج الکترومغناطیسی یا نوری را شنود کند، به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون(۱۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

با سلام و درود

از آنجا که دلایل شما از طریق غیرقانونی و با هک کردن بدست آمده اقدام شما در این زمینه می تواند زمینه مجرمیت خود شما را فراهم کند لذا اصلا توصیه نمی شود در این خصوص اقدام کنید.