مشکل با موجر طبق قانون چگونه رفع شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۷ #09854190

سلام.بنده خرداد قراردادم تموم شد و با موجرم طی توافقی کتبی تمدید قرارداد کردیم.ولی ۵ تیر ماه بعد از مشورت با بنگاهی با یک متنی که فرستاد درخواست تخلیه کرد و گفت که میخواد خونه رو بفروشه بعد چند روز گفت چون کرایم پایین هستش و بنگاهی گف که پایینه میخوام بفروشم. من حتی قبول کردم که یکم اضافه کنه قبوله ولی منصفانه. ولی ایشون به بنگاهیه گفته بودن که پیش رو اضافه نمیکنن در عوض کرایه رو طبق کرایه های جدید میخوان بکنن. من بهش گفتم که پیش رو اضافه کنه ولی بینی و بین الله.اما گفت که بهتره برید من غیر از این مقدار نمیتونم کمکتون بکنم....خواستم ببینم که چیکار کنم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر قرارداد را به صورت کتبی مجدد تنظیم کردید آخرین قرارداد دستور کار قرار میگیرد،و تا انقضای مدت اجاره نامه جدید موجر نمیتواند تقاضای تخلیه نماید

با سلام
در صورتی که بنا به فرمایش شما ، این اجاره بصورت کتبی تمدید شده است لذا تا اتمام مهلت اجاره موجر حق ندارد عذر شما را بخواهد .

به مهر

اگر توافق بدون حق فسخ یک طرفه موجر منعقد گردیده باشد و شرطی در آن نباشد که موجر را محق فسخ کند و برای مدت معلوم مثلا یک ساله منعقد گردیده باشد موجر نمی تواند از شما درخواست تخلیه نماید
البته قرارداد شما بهتر است توسط یک متخصص حقوقی مورد بررسی قرار گیرد.
موفق باشید.