آیا چک متوفی می تواند مورد هبه قرار گیرد ؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۱ #09840661

بعد از فوت متوفی همسرش چک با سررسید یک روز قبل از مراجعه به بیمارستان را ۶ ماه بهد برگشت زده و حساب متوفی خالی بوده ، با توجه به ارکان هبه آیا صرفا وجود چک در دست همسر متوفی دلیل قبص است ، یا بدلیل فوت متوفی هبه باطل است ؟ آخر کلام آیا چک می تواند مورد هبه باشد یا صرفا وسیله پرداخت است ؟

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل فوت هبه از بین نمی رود

هبه چک دارای اعتبار است و با فوت طرفین هبه منحل نمیشود.

درود
هبه با فوت از بین نمی رود و دارنده چک ذی نفع محسوب می شود

با سلام
خیر به دلیل فوت هبه از بین نمی رود

سلام وقتتون بخیر
هبه با فوت از بین نخواهد رفت لذا دارنده چک ذینفع محسوب می شود.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که حتی اگر هبه باشد، با فوت از بین نخواهد رفت.

با درود ، طبق قانون مدنی ،عقد هبه با فوت واهب باطل نمیشود. ولی باید موضوع چک متوفی که از چه بالای در ید همسرش بوده و بابت چه چیزی چک را تصاحب و برگشت زده است باید دقیق بررسی شود بعد اقدام قانونی لازم صورت گیرد