آیا نفقه و مهریه به روز حساب میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۹ #09817007

من همسر دوم شوهرم هستم.همسرم ۲ ساله که با زنش در ارتباط نیست و اون خانم یه ساله درخواست نفقه و مهریه داده و ۲۰ میلیون به عنوان مهریه و نفقه برای همسرم بریدن. چون همسرم تا حالا هیچ دادگاهی حضور نداشته ۸ ماه پیش از دادگاه نامه اومد به محل کار همسرم و از ان وقت ماهانه مبلغی به عنوان مهریه دادیم دادگاه.الان ما میخوایم برگردیم شهرمون زندگی کنیم. سوالم اینه ایا اون خانم که حکم جلب داره اگه شوهرم رو پیدا کنه و بگیره و شوهرم بره دادگاه مهریه به نرخ روز محاسبه میشه یا همون مابقی ۲۰ میلیون که مانده را باید پرداخت کنه ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
بدلیل اینکه مهریه اقساطی شده است و مبلغ ۲۰ میلیون تومان است به همان نرخی است که اقساطی شده است و اضافه نمیشود مگر اینکه مهریه از نوع سکه باشد . صدور حکم جلب همسرتان شاید مربوط به پرونده های دیگرشان باشد .

باید معادل قیمت روز سکه، پرداخت کنند

با سلام
بله به قیمت روز حساب میشود

اگر مهریه بر مبنای سکه باشد.
باید معادل قیمت روز سکه پرداخت شود.