تاخیر از روز دادخواست تادیه را حساب میکنند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۰ #09813569

سلام. مگه نمیگن تادیه تاخیر چک از سررسید حساب میشود پس چرا چکی که در ۱۳ سال پیش به تاریخ روز برگشت شده اما پارسال تقاضای تادیه تاخیر کردم را از روز دادخواست تادیه را حساب میکنن نه از تاریخ چک؟

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خسارت از روز دادخواست محاسبه خواهد شد

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، چک شما به دلیل فقدان شرایط تجاری بصورت سند عادی بررسی و خسارت از روز دادخواست محاسبه میشه

در صورتی که از تاریخ صدور چک ۵ سال گذشته باشد از تاریخ دادخواست محاسبه خواهد شد

با سلام
متاسفانه چون شما در وقت مقرر جهت مطالبه مبلغ چک اقدامی ننموده اید لذا مشمول مرور زمان شده و صرفا شما اصل مبلغ چک را میتوانید مطالبه نمایید نه تاخیر تادیه آن را .

از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت میباشد اما اگر ۵ سال از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت گذشته باشد از تارخ دادخواست

سلام رویه دادگاه ها این است که اگر ۵ سال از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت گذشته باشد و دارنده طرح دعوی نکند خسارت تاخیر تادیه از تاریخ دادخواست محاسبه خواهد شد نه صدور گواهی عدم پرداخت