وی در تلافی شکایت کرده و مبلغ را مطالبه کرده. لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۹ #09806967

فردی چند فقره چک از من امانت گرفت و یکی از آنها را بلا استفاده نگه داشته بود دو سال بعد بدلیل اختلاف آن یک مورد را مبلغی گزاف نوشته و برگشت زد. شکایت کیفری کردم کارشناس به نفع من رای داد اما در کمال تعجب تبرئه شد. حالا وی در تلافی شکایت کرده و مبلغ را مطالبه کرده. لطفا راهنمایی کنید چه کنم

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی اثبات نمایید چک ها امانت دست ایشان بوده است تا از پرداخت وجه آنها معاف شوید

با سلام چنانچه بتوانید اثبات نمایید که چک را امانت داده اید و بدهی به ایشان نداشته اید از پرداخت معاف خواهید شد.

سلام
با اثبات اینکه رابطه حقوقی منشا وجود ندارد و ایشان ملزم به استرداد چک بوده اند می توانید علیه ایشان اقدام نمایید
همچنین می توانید نسبت به طرح دعوای خیانت در امانت و یا ابطال چک اقدام کنید

اگرثابت کنید چک ها بابت امانت بوده ،دارنده حقی بر وجه چکها ندارد . ظاهرا مشخص است شکایت خیانت درامانت شما رد شده ، اگر صحت داشته باشد محکوم به وجه چک خواهید شد

با سلام با توجه به وصف تجریدی داشتن اسناد تجاری از جمله چک
در صورتی که بتوانید اثبات کنید معامله پایه ای که بر مبنای آن چک مذکور صادر شده تنها به عنوان امانت بوده است و ایشان خیانت در امانت کرده اند از پرداخت وجه چک معاف می شوید
و نحوه اثبات شما نیز می تواند از هر طریق و دلیل محکمه پسندی از جمله شهادت شهود و... باشد