آیا می‌توان بعد از گذشت ۲ سال دوباره همان پرونده را به جریان انداخت و پیگیری مجدد نمود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۶۹۶ #09786455

سلام
وقتتون بخیر
اگر یک شاکی پس از شکایت، رضایت بی قید شرط مکتوب روی پرونده بگذارد و پرونده در دادسرا با این رضایت بی قید و شرط بسته گردد
ممنون
یاعلی

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی دادسرا
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه مربوط به شکایت قبلی باشد خیر لذا شکایت جدید مانعی ندارد موفق باشید

در اصطلاح حقوق دانان عدول پس از گذشت مسموع نیست یعنی رضایت دهنده نمیتواند از رضایت خود عدول کند و اظهار نماید که از رضایت خود منصرف شده است.دادگاه به این درخواست ترتیب اثر نخواهد داد.

با سلام.خیر امکانپذیر نیست.

با سلام
رضایت موجب مختومه شدن پرونده است و عدول از گذشت هم مسموع نیست.بنابراین قابل پیگیری مجدد نیست مگر با وقوع مجدد همان جرم

با سلام
امکان باز کردن مجدد پرونده ای که با رضایت شاکی مختومه شده، آن هم بعد از دو سال وجود ندارد. تنها راه شاکی این است که تقاضای صدور قرار ترک تعقیب نماید که در این صورت می توان پرونده را تا یک سال معلق نگه داشت و اگر ظرف این مدت دوباره به جریان انداخته نشود، بکلی بسته خواهد شد.

سلام. خیر نمی توانید

با سلام
با فرض موجود در سوال ، این امکان وجود نخواهد داشت.