چرا قاضی بدون مطالعه پرونده بنده را می‌خواهد محکوم کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۳ #09758396

با سلام خدمت وکلای محترم
زوجه از بنده شکایت ضرب و جرح و توهین کرده و بازپرس دادسرا نسبت به توهین قرار منع تعیب و نسبت به ضرب و جرح با توجه به اینکه برگه پزشکی قانونی نداشت و صحبتهای شهود مبنی بر صدمه بدنی بوده و موضوع مشمول ماده ۵۶۷ قانون مجازات اسلامی است پرونده را جهت تعیین مجازات به دادگاه فرستاد و دادگاه برای طرفین دعوا ابلاغیه جهت اخذ توضیحات فرستاد.
بنده به شعبه مراجعه نمودم و پرونده را مطالعه نمودم و دیدم شهود خانم پدر و مادرشان هستند و گفتند دخترمان را دیدیم که صورتش سرخ شده و گفت شوهرم مرا کتک زده و به من فحش ناموسی داده و بازپرس سوال پرسیده ایا شاهد وقوح درگیری بودید و جواب دادند خیر.
لایحه‌ای تهیه کردم و روز بعد به دادگاه مراجعه کردم وقتی نزد قاضی رفتم بدون مطالعه پرونده و لایحه من گفت ضامنت کجاست؟ بنده گفتم ابلاغیه دادین حهت اخذ توضیح خدمت برسم اما گفت برو فردا با ضامنت بیا بعد بشین تا شب حرف بزن و تمام دلائل بر علیه توست لایحه هم بدهی تاثیری ندارد! اگر می‌خواهی الان بشین حرفات و بزن من قرار صادر می‌کنم بیان ببرنت!!
اگر مراجعه نکنم با توجه به اینکه ابلاغیه‌ای جهت معرفی کفیل برای من نیانده و لایحه خود را نیز در پرونده گذاشتم و تمام توضیحات را داده‌ام چه اتفاقی می‌افتد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما حتما در جلسه شعبه دادسراشرکت کنید و ضامن خودرا همراه داشته باشید شواهد وقراینی بوده در پرونده که قاضی اقدام به قرار کرده است موفق باشید

با سلام واحترام احتمالا دلایل دیگری نیز د پرونده می باشد که قاضی قانع شدهاست شما بهتر است مراجعه نمایید در صورت عدم مراجعه جلب شما را صادر میکنند تا شما را جلب نمایند و به خاط جلوگیری از این موارد بهتر است خودتان مراجعه و ضامن نیز با خود ببرید و همچنین بعدا در دادگاه هم میتوانید از خود دفاع نمایید و ادله ی خود را ببرید و شهود ایشان را نیز جرح نمایید موفق و پیروز باشید

سلام بهتر با معرفی کفیل با خیال راحت از خود دفاع کنی اگرنه پرونده روال خودشا طی میکنه اتفاقی نمی افته

درود بر شما
حسب تکلیف قاضی رسیدگی کننده جعت معرفی کفیل اقدام نمایید و پیرو آن دفاعیات مشروح خود از جمله رد شهادت شهود اقدام نمایید

اولا باید کفیل معرفی کنید. در ثانی امکان دفاع از خود و تغیر نظر قاضی را خواهید داشت.

با درود کفیل معرفی نمایید، دلایل و مستندات خود را به محکمه ارائه کنید.

ترجیح این است که مطابق دستور قاضی اقدام کرده و کفیل را علیرغم عدم ابلاغ قانونی معرفی نمایید . قطعا چنین اقدامی در ذهن قاضی باقی مانده و در نتیجه اظهارنظر وی تاثیر خواهد داشت .