آیا در دادگاه میتونم درخواست به روانپزشک و مشاوره کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۳ #09702709

با سلام.
ببخشید من خانمی هستم با دو تا بچه یکی هفت سال و یکی سه سال. شوهر من علاوه برداشتن مشروب خوردن و خیانت در فضای مجازی کتک کاری داره سر یه موضوع کوچیک. چن بار اومدم خونه مامانم بزرگا آشتی دادن. یه بارم دادگاه رفتیم که تا مرحله گواهی رفته بودم ولی آقا امکان شرایط رفتن به دادگاه جهت رسیدگی به ضرب و شتم رو محدود کردن برام و پرونده بسته شد این ینی اینکه فک کردن رضایت دادم. از اون ماجرا به بعد هی کتک میزنه به خانوادم میگه بیاین ببرین بچتون دست من میمیره. کتک میزنه گوشیمو میگیره تا خونوادم ازم اطلاع نداشته باشن زنگم که میزنن بهونه های میاره که خوابه یا فلان شده تا آثار زخم نمونه. همسایه هاشونم همه عموهاشن و فامیل. الان من اومدم ینی مامانم اینا اومدن آوردن بعد پنج روز از دعوا. بچه هارم نداد. یه هفتس اومدم امروز برام عدم تمکین اومده و من گواهی ندارم. میتونم پرونده دو سال قبلمو رو کنم که گواهی پزشکی داشتم و از همه مهمتر خودزنی داره جای زخماش مونده رفتم پیش روانپزشک با گفتن علایم بد رفتاریش تشخیص بیماری شخصیت مرزی داد آیا دادگاه میتونم درخواست به روانپزشک و مشاوره کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به جهت عدم تعادل اخلاقی و روانی و خشونت بیش از حد درخواست مراجعه زوج به روانپزشک جهت اظهار نظر در رابطه با موارد فوق رو بدید