چکار باید بکنم تا مشکل شناسنامه مون حل بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۷۰ #09664205

سلام، پدرم قبل انقلاب از افغانستان وارد ایران شده برای دروس حوزوی، اون زمان بخاطر خطراتی که بوده شناسنامه ای تهیه میکنه و ما هم بر اساس همون از ثبت احوال شناسنامه گرفتیم و تحصیل و خدمت، تا سال ۸۹ که توسط اطلاعات شناسنامه گرفته و تا سال ۹۷ که در آخر دادگاه ویژه روحانیت حکم به ابطال میده. ما گفتیم که اصالت ما از روستای بکایل سبزوار هست. سه نسل افغانستان بودیم که باز برگشتیم به ایران، بازرس ثبت احوال گفت اگر شجره نامه داشته باشه مشکلی نیست،حال اینکه شجره نامه خانوادگی ما دس خطی بود که رفتم از دفتر ثبت شجره سادات اصالت خودم و خانوادم رو گرفتم،سوال اینکه الان چکار باید بکنم تا مشکل شناسنامه مون حل بشه که بچه هام از درس و خودمون از زندگی روزمره عقب افتادیم؟ آیا را حلی هست و اگر هست ممنونم میشم راهنماییم کنید با تشکر

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات شما دارد.

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

سلام وقت بخیر... از طریق ثبت احوال محل اقامت خود اقدام کنید درستی کد ملی صحت اسم وفامیل واسم پدر وجد پدری خود رو ب درستی ب ریس ثبت احوال خودشون تو سایت میاره... برا فرزندان نتون هم همینطور تا از تحصیل عقب نیوفتن...