آیا سنوات پرداخت بیمه جهت دریافت بیمه بیکاری مشمول پرداخت بیمه های مشاغل آزاد و خویش فرما می شود؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۳ #09566261

با سلام و احترام
به عنوان مثال صد و بیست ماه پرداخت حق بیمه جهت دریافت بیست و شش ماه بهره مندی از بیمه بیکاری برای مناهلین اگر چهارده ماه به صورت مشاغل ازاد و دو سال هم خرید خدمت سربازی باشد آیا جزو سنوات محاسبه می شود؟ یا میبایستی تمام صد و بیست ماه به صورت احباری و در کارگاه باشد؟
ممنوم از وقتی که برای پاسخ به سوالم میگذارید

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر مشاغل آزاد بیمه بیکاری ندارند

بادرودوسلام مشاغل آزاد شامل بیمه بیکاری نمی باشند.

مشاغل آزاد مشمول بیمه بیکاری نمی گردند.

بااحترام
خیر امکانپذیر نمیباشد

با درود مشاغل آزاد بیمه بیکاری ندارد

در مشاغل آزاد نمی توان بیمه بیکاری گرفت .

سلام و ادب خیر ب علت عدم وجود قرارداد کار و عدم شمول قانون کار و قانون تامین اجتماع بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد