چند روز قبل از جلسه دادگاه تمکین اگر نامه پزشکی قانونی مبنی بر باکرگی رو بگیرم برای استفاده از حق حبس، معتبر هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۷ #09558955

با سلام. سوالم این هست که ایا چند روز قبل از جلسه دادگاه الزام به تمکین اگر نامه پزشکی قانونی مبنی بر باکرگی رو بگیرم برای استفاده از حق حبس، معتبر هست در دادگاه؟ یا باید خود دادگاه ارجاع بدن به پزشکی قانونی
خواستم زودتر بگیرم که نامه در دادگاه دستم باشه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز به اقدامی از جانب شما نیست و همینکه مدعی بکارت شوید کافی است،حال اگر زوج مدعی خلاف این موضوع باشد،ایشان میبایست از دادگاه ارجاع شما را به پزشکی قانونی درخواست نماید

در صورت اثبات باکرگی حق حبس برای شما محفوظ است

سلام در صورتی ارجاع به پزشکی قانونی می شوید که زوج منکر بکارت باشد . لذا نیاز نیست قبل از آن تهیه کنید

با سلام
در صورت اقدام برای استفاده از حق حبس دادگاه زوجه را برای معاینات به پزشکی قانونی معرفی و اخذ گواهی خواهد نمود

سلام
اگر مدعی باکرگی هستید اصل بر صدق گفتار شماست بنابراین حق حبس دارید اگر زوج مدعی عدم باکرگی شد آن وقت شما را به پزشکی قانونی معرفی می کنند.

با سلام. معمولا زوجه به پزشکی قانونی ارجاع می‌شود.