آیا کسی که خرید و فروش ماشین میکنه تاجر محسوب می شه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۱۰۹ #09529749

سلام خدمت دوستان عزیز سایت
آیا شغل بنگاه املاک تاجر محسوب می‌شود؟
شغل ماده یک تجارت چگونه تفسیر می‌شود؟
آیا اشخاص حقوقی میتوانند تاجر باشند؟
سغیر میتواند تاجر باشد ؟
آیا مجنون و ادواری می تواند تاجر باشد ؟
منظور از هر شخص چیست؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بنگاه‌داران معاملات املاک و مشاوران املاک، دلال محسوب‌ می شوند و دلالی معاملات اموال غیرمنقول جزو اعمال تجارتی محسوب می‌شود.
تاجر کسی است که شغل معمولی خود را انجام معاملات تجاری قرار دهد و انجام آن را تکرار کند

بنگاه جزو مشاغل دلالی و تاجر محسوب میگردد.شخص حقوقی در چهارچوب شرکت های تجاری می تواند تاجر باشد.مجنون ادواری شاید اما مجنون دائم و صغیر نمیتوانند تاجر باشند.

هر قسم عملیات دلالی یا حق‌ العمل کاری ( کمیسیون ) تاجر محسوب میشود .

سلام
بنگاه دار تاجر محسوب می شود
مجنون ادواری شاید بتواند تاجر باشد اما مجنون دائم و سغیر به نظر نمی توانند

سلام
بله بنگاه‌داری از مصادیق تجارت است

سلام
بنگاه دار دلال محسوب و مصداق تاجر است.
شخص حقوقی در چهارچوب شرکت های تجاری می تواند تاجر باشد.