این حکم جلب رو تفسیر کنید و لطفا راهنماییم کنید چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۶ #09470201

با سلام و درود
امروز به تاریخ ۹۹/۱۱/۵ از اجرای احکام خانواده شیراز به نیروی انتطامی فارس با موضوع حکم جلب من بابت پیش قسط مهریه(۱۰ مثقال طلا)، هزینه دادرسی ۵۰۰ تومان و نیم عشر دولتی که مبلغش نامشخصه. و میگه طرف رو جلب و در وقت اداری به این اجرا اعزام نمایید. بدیهی است در صورت پرداخت مبلغ خواسته به محکوم له یا تحصیل رضایت وی از اعزام خودداری نمایید.
توضیحات تکمیلی؛ من اصفهان ساکنم، خانوم شیراز خونه باباش. کل مهریه هم ۱۱۴ سکه طلا و ۲۰ مثقال طلا، رای قطعی اعسارتجدید نظر به تاریخ ۳۰ /۱۰ /۹۹ صادر شده. ۱۰ مثقال طلا پیش به علاوه هزینه دادرسی به علاوه ۱۰ماهی یک سکه و پس از استهلاک سکه ها هر چهار ماه ۳ مثقال طلا. واینکه خانوم و وکیلش هم فقط هدفشون جلب منه و درد پول ندارن. چون من کارایی خانوم کرده (مشکلات روانی که هیچ مدرکی جز شهادت شهود ندارم و بویژه روابط تلفنی نامشروع که من چون هم اینکه خویشاوند هستیم و مادر دختر ۲ سالمم هست شکایت نکردم) که دیگه حاضر به زندگی باهاش نیستم به هیچ قیمتی. و میخوام از فامیل قرض میکنم که جلب نشم یه موقع برم زندان.
سوالات؛ خیلی ممنون میشم جواب بدین.
۱. ۱۰ مثقال طلا اگر پول باید بدم(به نرخ چه تاریخی) یا اگر طلا(آبشده یا ...)
۲. نیم عشر یک بیستم کل مهریه یا یک بیستم ۱۰ مثقال طلا میشه؟
۳. چرا اینقدر زود باتوجه به تاریخ هایی که اعلام کردم، اجرای احکام حکم جلب داد بابت مهریه، آیا قانونی بود؟
۴. چرا شماره حساب ندادن بابت واریزی که نخوام برم شیراز؟
۴. من به دلیل شرایط واقعا بد مالی نمیتونم وکیل بگیرم خواهش میکنم ضمن لطف بابت پاسخگویی به سوالات فوق اگر نکته یا راهنمایی دارین در حق اینجانب دریغ نفرمایید.
باتشکر و تجدید احترام
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اولا جلب مربوط به حوزهرقضایی محل دادگاه هستش جهت جلب شمادراصفهان باید نیابت بگیرن ثانیا عین مهریه باید پرداخت بشود

دوست ارجمند توانایی هزینه حق الوکاله را ندارید درخواست وکیل معاضدتی دهید و یا حداقل میتوانید مستندات پرونده را برای متخصصان ارسال نمایید تا بررسی جامع صورت پذیرد.
۱- شما میبایست ۱۰ مثقال طلا را بپردازید و بدون رضایت محکوم له تبدیل آن به وجه میسر نیست.
۲- نیم عشر قضایی براساس اصل مطالبه خواهان و ۵%میباشد.۱۰ مثقال
۳- صدور حکم جالب قانونی میباشد . واگر توافقی جهت واریز وجه شد میتوانید بحساب دادگستری واریز نمایید.
موفق باشید

بالاخره باید پیش قسط را پرداخت کنید تاجلب نشوید.پرداخت یوم الادا می باشد.همچنین بعد از مدتی می توانید دادخواست تعدیل اقساط را بدهید

مهریه باید به نرخ روز پرداخت شود لاکن در صورت عدم توانایی در پرداخت مهریه می توانید دادخواست اعسار مطرح کنید

درود
طبیعتا به نرخ روز یعنی یوم الاجرا باید پرداخت کنید
اگر قسط اول رو پرداخت کنید و رسید از همسرتون رو به اجرای احکام ارائه کنید جلب منتفی میشه
حتما دادخواست اعسار بدید تا اقساط بسیار کوچکتر و مطابق شرایط مالی شما بشن

زوج می تواند هر نوع سکه ای را به عنوان مهریه به همسر خود بدهد و این فقط در حالتی است که در عقدنامه و یا رای دادگاه طرح سکه و قدیم و یا جدید بودن آن ذکر نشده باشد در این صورت نمی توان زوج را ملزوم به پرداخت نوع خاصی که گاه ممکن است گران تر نیز باشد نمود ولی اگر در ضمن عقد زوجه نوع سکه را نیز مشخص نماید زوج موظف به پرداخت آن مطابق با شرایط ذکرشده در عقدنامه است و نمی تواند نوع مشخص شده را با طرح دیگری جایگزین نماید و ازاین جهت با منع قانونی مواجه خواهد شد و زوجه حق اعتراض به طرح سکه ها و تغییر آن ها را خواهد داشت. لذا مهریه زوجه همان است که در عقد نامه مشخص شده است و باید توسط زوج پرداخت شود مگر اینکه طرفین توافق کنند که مهریه به جای طلا و سکه مشخص شده وجه نقد باشد جلب بابت عدم پرداخت مهریه بعد از صدور حکم و اجرای ان قانونی است لذا شما باید در صورت نداشتن تمکن مالی و اموال بابت پرداخت مهریه دادخواست اعسار بدهید تا به صورت اقساط پرداخت کنید با پرداخت اقساط یا مهریه جلب منتفی میشود ضمن اینکه شما باید برای پیگیری پرونده به شهری که دادگاه صلاحیت رسیدگی دارد مراجعه کنید

درود
اگر محکوم به را پرداخت کنید جلب نمی شوید.