شکایت از پدر بزرگ بخاطر ضرب و جرح چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۴۹ #09467121

سلام
من پسری ۱۲ ساله هستم که بارها پدر بزرگم مرا از کودکی کتک زده و بارها وسایل سنگین به سمتم پرتاب کرده و حتا به سمتم چاقو گرفته و مرا تهدید به کشتن کرده
میخواستم بدونم چگونه از حقوق خود دفاع کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی که مدارکی دال بر صدمه جسمی دارید به دفتر خدمات مراجعه کنید و دادخواست رسیدگی بدهید در صورتی که مدرک ندارید به کلانتری محل زندگی خود مراجعه کرده و سپس جهت اخذ نظریه پزشکی قانونی اقدام کنید

با درود
اگر پدر شما در قید حیات نیست ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.
سپس با مراجعه به بهزیستی بخواهید شمارا در راستای پیگیری شکایت و ثبت آن همراهی نمایند.

شما نمی توانید علیه ایشان شکایت کنید
فعلا به سن قانونی نرسیده ای

سلام. با اورژانس اجتماعی حتما تماس بگیرید..

سلام و ارادت
با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید و کمک بگیرید .

با سلام شما ابتدا باید مدارک مربوط از جمله گزارش پزشکی قانونی و صورتجلسه مامور نیروی انتظامی رو آماده کنید و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و شکایت ضرب و جرح و تهدید و توهین را مطرح نمایید.

با سلام شما ابتدا باید مدارک مربوط از جمله گزارش پزشکی قانونی و صورتجلسه مامور نیروی انتظامی رو ضمیمه کنید و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و شکایت ضرب و جرح و تهدید و توهین را مطرح نمایید.