مفهوم موارد ذکر شده در رابطه با پرونده الزام به تهیه مسکن و پرداخت نفقه، چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۳۰ #09460482

باسلام
شوهرم محکوم به پرداخت نفقه و الزام تهیه مسکن و اثاث البیت شد، فقط نفقه چند ماه پرداخت کرد، دوباره دادخواست تهیه مسکن و اثاث البیت تقدیم دادگاه کردم، روز دادگاه مشخص شد ولی تو جلسه حاضر نشد بعد که رفتم نتیجه رو بپرسم گفتن باید تا دو هفته دیگه صبر کنی الان که رفتم اطلاع رسانی برای اشخاص رو باز کردم نوشته بود، در تاریخ__________وقت رسیدگی به لحاظ تقاضای تجدید وقت از ناحیه خواهان جهت ارائه دلیل در پاسخ دفاعیات خوانده در جلسه اول تجدید و به وقت نظارت به تاریخ_____تغییر کرد.
دستور قضایی مبنی بر تجدید وقت نظارت و مطالبه پرونده استنادی در تاریخ ________ صادر گردید.
در تاریخ ____ وقت نظارت به لحاظ عدم وصول پاسخ استعلام از سایر مراجع تجدید و برای تاریخ ____ تعیین گردید.
با توجه به اینکه در جلسه دادگاه حاضر نشد اینا یعنی چی؟
ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
یعنی اینکه شما به دلیل ارائه دلایل تقاضای تجدید وقت کردید.
شعبه برای شما تعیین وقت مجدد نموده تا نسبت به دفاعیات همسرتان که در جلسه اول ارائه کردند ابراز دلایل نمایید اما شما این امر را انجام نداده اید و به دلیل عدم استعلام زمان مجددی را نیز برای شما در نظر گرفته اند.

موفق و موید باشید

شما به شعبه مراجعه نمایید و پیگیری کنید