با توجه به تعیین وقت نظارت میتوان حدس زد که اعتراض بنده قبول یا رد شده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۰ #09433443

باعرض سلام و احترام
بنده در تاریخ ۹۹/۸/۱۷ نسبت به قرار منع تعقیب دادسرا اعتراض کرده بودم که پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری دو ارسال شده بود در تاریخ ۹۹/۸/۲۱ در سامانه ثنا درج شده بود که برای ۹۹/۹/۳۰ وقت نظارت تعیین شده است،امروز که تاریخ ۹۹/۹/۹ است در سامانه ثنا این پیام درج شده است.(دستور قضایی مبنی بر ابلاغ مفاد قرار به طرفین و تایپ متن رای و کسر از آمار در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۹ صادر گردید)
متشکرم

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست تا زمان ابلاغ مفاد تصمیم دادگاه صبر نمود. احتمال تابید قرار منع تعقیب و رد اعتراض شما وجود دارد زیرا اگر اعتراض شما قبول می شد پرونده یا به دلیل نقص تحقیقات جهت تکمیل تحقیقات عودت می شد به دادسرا و یا دادگاه جلب به دادرسی صادر می کرد و برای انجام الباقی کارها باز هم عودت می کرد به دادسرا.

با سلام
پس از اعتراض شما پرونده از دادسرا به دادگاه کیفری ارسال شده جهت رسیدگی به اعتراض شما به قرار دادسرا.
دادگاه کیفری پس از وصول پرونده نسبت به ثبت آن اقدام و وقت نظارت تعیین نموده است. تعیین وقت نظارت به جهت درجریان ماندن پرونده است و به معنی تعیین وقت رسیدگی نیست.
دادگاه کیفری معمولا پرونده های اعتراض به قراردادسرا را خارج از نوبت رسیدگی نموده ، در صورت قانونی بودن رسیدگی دادسرا و قرار صادره ،پس از رد اعتراض ، قرار دادسرا را عینا تایید و پرونده را به دادسرا اعاده مینماید.چنانچه اعتراض را وارد تشخیص دهد دستور جلب به دادرسی متهم را صادر و پرونده را جهت ادامه رسیدگی و صدور قرار جلب به دارسی و کیفرخواست به دادسرا عودت میدهد.

بنظر میرسد که اعتراض به قرار و دادگاه نپذیرفته وقرار قبلی را تایید کرده.

به این سوال یک با ر پاسخ دهی شده ولی مجددعرض می شود مرجه تجدیدنظرقرارهای صادره د ادسرا در دادگاه کیفری ۲ رسیدگی می شود و وقت نظارت (وقت احتیاطی)ویژه دادگها هستش که جهت انجام برخی کارها تعیین می شود وامکان اینکه قبل از آن تاریخ اظهارنظر نسبت به پرونده شود هستش