متوجه شدم که یکی با استفاده از کارت من پکیج های درسی یکی رو بدون اجازه ایشون میفروخته، چطور بیگناهی خود را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۹ #09417728

من توی ربات بیت کوین چند ماه پیش شماره حسابم رو دادم و چند روز پیش متوجه شدم که یکی با استفاده از کارت من پکیج های درسی یکی رو بدون اجازه ایشون میفروخته. از اونجا فهمیدم که همون صاحب پکیج از من شکایت کرد. الان من فقط چت با اون طرفی رو دارم که در تلگرام چند روز قبل گفته بود ما پکیج های اینو نمیفروشیم و پرینت بانک رو که ی سری مبلغ ریختع میشد و به یه شماره کارت خاص برداشت میشد.

من الان چیکار کنم؟مدرک دیگه ای ندارم ایا مجرمم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارجاع پرونده ازمرجع قضایی به پلیس فتا وبررسی موضوع، عدم وقوع جرم توسط شما اثبات خواهد شد.