اگر بعد از مراجعه کارشناس این موارد تایید نشه بنده بازم میتونم در خواست تمکین بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۶۳ #09401529

با سلام
خانم بنده چند ماهی هست که رفته خونه پدرش و من الان درخواست تمکین دادم.خانم بنده لایحه گذاشته برای دادخواست من که من ملزم به تهییه اثاث و منزل مستقل هستم. میخاستم بپرس که الان بعد از مراجعه کارشناس این موارد تایید نشه بنده بازم میتونم در خواست تمکین بدم یا این موضوع فقط برای یکباره و دیگه کلا متنفی میشه الزام به تمکین همسرم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتونید با تهیه منزل و وسایل مناسب زندگی مجددا دادخواست بدهید

محدودیت وجود ندارد و قابل طرح دعوی مجدد است .

شما با تهیه و تداریک اثاثیه و لوازم زندگی مجددا می توانید دادخواست تمکین بدهید و محدودیتی در این مورد وجود ندارد

سلام
در صورتی که شما در منزل اثاث البیت را فراهم نمایید می توانید ایشان را الزام به تمکین کنید، در غیر اینصورت تا زمانی که اثاث فراهم نشود الزامی بر زوجه وجود ندارد.
در صورتی که پس از نظر کارشناس محرز شود که منزل شما اثاث کافی جهت ادامه زندگی مشترک را ندارد پس از تهیه اثاث می توانید مجددا الزام به تمکین خود را ارائه نمایید.

با سلام
شمامیتونید با تهیه منزل و وسایل مناسب زندگی مجددا دادخواست بدهید