تهدید میکنن که هرجی گم شده توی پروژه رو تو باید جواب بدی و دنبال طلبت نیا چون ازت شکایت میکنیم؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۵ #09387758

سلام وخسته نباشید؛
بنده یک کارگر برقکار هستم که حدود ۲ ماه پیش ( قبل اتمام پروژه ) من ۲ مترسیم تلفن از مهندس برق گرفتم و با هماهنگی ایشون و نگهبان پروژه برای مصرف شخصی بردم که در راه پلیس منو گرفت و به سیم گیر داد و ۲ساعت بعد به حکم قاضی کشیک به دلیل نداشتن سابقه و شاکی ولم کردن ولی در زمان بازداشت من به همان مهندس برق پروژه پیام دادم که ( مهندس من و بخاطر سیمی که از شما گرفتم بازداشتم کردن اگر برای هماهنگی لازم شد با شما تماس میگیرم لطفا در دسترس باشید ) از شانس بد من همین پیامک الان شده باعث اینکه حدود ۸ میلیون طلبم رو نمیده شرکت و بهم اتهام دزدی زدن و میگن دارن برات پرونده سازی میکنن که هرجی گم شده توی پرژه رو تو باید جواب بدی و دنبال طلبت نیا چون ازت شکایت میکنیم و میندازیمت زندان، تو رو خدا کمکم کنید حق زن و بچم و زحمتمو دارن میخورن چیکار کنم من میخوام برم شکایت کنم بنظرتون اینکار و بکنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید جهت مطالبات خود از طریق اداره کار اقدام نمایید .

جهت دریافت مطالبات خویش به اداره کار مراجعه کنید

با احترام .همان مفدار سیم خریداری و تحویل انبار دار دهید رسید دریافت نمایید

سلام، طلب شما ارتباطی به این مسائل نداشته، دادخواست خود را در اداره کار تنظیم نمایید

درود بر شما، پرداخت حقوق شما ارتباطی به سرقت(در فرض اثبات) ندارد، از طریق اداره کار اقدام به وصول مطالبات و حقوق خویش نمایید

شما حقوق خود را مطالبه نمایید . آنها بدون داشتن دلیل نمی توانند شما را متهم به سرقت کنند .

قضات دادگستری خیلی در کار خود استاد هستند، صورت وضعیت کارهایی که کرده اید را بنویسد و اجرت کار خود را مطالبه کنید اگر ندادند، شما شکایت کنید.