فروش خونه برای من جرم محسوب میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۷ #09381515

یکسال است همسرم من و خانه مشترکمان را ترک کرده . قبل از ترکی خانه‌مان را که سند ندارد بصورت تفویض وکالتی واگذار کرده به یکی از اقوام ‌که احتمالا از زیر بار دین مهریه و اجرت المثل فرار کرده باشد سپس درخاست طلاق دادن .
من هم بعد از چند ماه متوجه این موضوع شدم و بعدش درخاست مهربه از اجرای ثبت کردم و تنها چیزی که پیدا شد از ایشون حقوقشون بود که به صورت یک چهارم تقسیط شده.
فامیل ما خانه را همونطور که با تفویض گرفته بود به من تفویض وکالت انجام داد تا خانه‌ام دست خودم باشد . و باید بگم اولین وکالتی که نوشته شده اجازه فروش و اهذ وجه هم دارد .
الان همسرم همزمان با پرونده طلاقمون یک پرونده هم راجب خانه تشکیل داده و از فامیلش شکایت کرده تا خونه رو پس بگیره . برای اینکار هم قولنامه سوری با پدرش نوشته که مثلا فروخته به اون مدارکمو باید پس بدین .
حالا من برای نگهداشتن خونه باید چه اقدامی انجام بدم؟ اگه بفروشم عواقبی داره؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدلیل تفویض وکالت درصورت عدم ایراد در وکالت مشکلی برای شماازجهت فروش وواگذاری وجودندارد

سلام
با توجه به مندرجات وکالتنامه که حق فروش آن را داشته عقد صحیح است و بهتر است تا زمان مشخص شدن ملک اقدامی صورت ندهید ولی به طور کلی در صورتی ک هم ملک به نام همسر شما بر گردد شما متوانید در خواست توقیف آن را بابت مهریه اقدام نمایید !

با سلام
در صورتیکه بتوانید اثبات نمایید این خانه قولنامه ای متعلق به زوج است میتوانید به دستور مقام قضایی جهت مطالبه مهریه توقیف و به مزایده گذارید

فروش منزل از سوی شما مشکل قانونی نداشته ولی همسرتان میتواند درخواست استرداد مبلغ اخذ شده بابت فروش را بنماید .

سلام اول باید متن وکالت دیده ود تا اظهار نظر کنیم بعد چوم منزل وکالتی هست میتوان وکالت را به اجرای احکام داد وتوقیف هم می شود شما باید مال معرفی کنی تا اجرا توقیف کن الان هم ملک در تصرف شماست ونمی تونه از شما شکایت کنه مگر در وکالت اون شخصی که بنام شما توفیض کرده داخل اون شرط گذاشته باشه باید وکالت روئیت شود