مدت زمان ارسال پرونده به دادسرا چند روزست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۴۳ #09296240

با سلام
بنده ماه پیش ۲۱ مهر شکایتی مطرح کردم دو ساعت بعد ابلاغیه اومد که طبق ارجاع دادسرا به پلیس فتا مراجعه کنم من دو روز بعد آنجا رفتم
مدارک تحویل دادم
طبق دستور قاضی ارجاع مهلت فتا ۲۰ روزه بود اما بعد از گذشت بیست و چند روز هنوز برای من ابلاغیه از سمت دادسرای جرایم رایانه نیامده آیا ممکنه سیستم ثنا دچار مشکل باشه؟
سوال بعدم این هست امکان داره ارسال پرونده از فتا بیش از یکماه زمان ببره؟
چون بنده کارمندم و نمی تونم مرتب پیگیر باشم ممکنه به دادسرا ارسال بشه و من مطلع نشم؟ چون میترسم شکایت در صورت عدم رسیدگیم مختومه بشه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت زمان مشخصی ندارد و این بستگی به پیشرفت روند تحقیقات دارد ، بهتر است هر چند وقت یکبار سامانه را چک کنید .

شما خودتون ثنا رو چک بکنید احتمال داره سیستم مخابرات مشکل داشته باشه و پیام نیاد
اینکه فتا پرونده رو هنوز ارسال نکرده به احتمال زیاد به خاطر این است که تحقیقات هنوز اما نشده و پرونده جهت ارسال تکمیل نیست که از فتا قابل پیگیری می باشد
پیگیری شما در همین حد کافی است
این تاخیرات بیشتر به دلیل حجم زیاد پرونده ها بوجود میاد و جای نگرانی نیست