نوشتن قرارداد اجاره قبل از تخلیه مستاجر فعلی چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۰ #09246944

با سلام ، قصد اجاره یک واحد آپارتمانی رو دارم ، مستاجر فعلی قراردادش تموم شده ولی تخلیه نمی کند از طرفی به علت اینکه قصد سفر دارم ، آیا از لحاظ قانونی تا زمانی که مستاجر تخلیه نکرده مشکلی پیش نمیاد با املاک قولنامه رو امضا کنم و اجاره بها رو پرداخت کنم ؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مشکلی نداره ولی چنانچه ملک توسط مستاجر تخلیه نگردد به مشکل میخورید جهت محکم کاری در قرارداد قید کنید که فلان تاریخ ملک باید تحویل گردد ومبلغی بعنوان خسارت معین کنید

از نظر قانونی ایرادی ندارد ولی اگر مستاجر ملک نخواهد فعلا تخلیه کند با ایشان به مشکل بر می خورید