آیا میتواند در جلسه کارشناسی خط، ادعای بررسی و جعل بودن امضا را علاوه بر تعیین دست خط بنماید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۷ #09243552

سلام.
ضمن تشکر از پاسخ دهی، اگر عنوان شکایت طرف شکایتم، چک سفید امضاء باشد و در متن شکایت هم عینا به سفید امضاء بودن چک اشاره کند و بعدا که بانک هم عدم تطابق امضا و هم کسر موجودی اعلام کرده، در جلسه بازپرسی خلاف شکایت ادعا کند چک کلا سفید و بدون امضا بوده.
آیا ادعای دوم قابل قبول است؟
آیا میتواند در جلسه کارشناسی خط، ادعای بررسی و جعل بودن امضا را علاوه بر تعیین دست خط بنماید؟
چگونه میتوانم جلوگیری کنم؟
دفاع کنم؟
ابتدا خودش طی داستانی که خودساخته در شکایت گفته چکش سفید امضا بوده و سرقت رفته بعدا امضا را انکار کرده.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

دوست عزیز اساسا پر کردن چک سفید امضا جرم نیست شما نباید دفاعیات خود را به آن سمت ببیرید چک را ممکن است هر کسی پر کرده باشد اگر چک به طریق قانونی در ید شما باشد سفید امضا بودن آن فرع قضیه است

بسمه تعالی : سوال حضرتعالی مقداری دارای ابهام و پیچیدگیست لذا بطور کلی خدمتتان عرض میکنم : چنانچه بانک اعلام عدم تطابق امضا را نماید ملاک اعلام بانک خواهد بود و اگر احتمال اینکه خود صاحب چک با امضایی جعلی چک را سفید امضا کرده باشد باید تقاضای کارشناسی کنید و مشخص میشود که صاحب چک امضا جعلی زده یا خیر . در مورد اعلام سرقت نیز حتما باید گزارش ماموران انتظامی در زمان سرقت ثبت پرونده شده باشد و همچنین صاحب چک قبلا شکایت و اعلام سرقت را به مراجع قضایی نموده باشد و پرونده سرقت نیز مفتوح باشد ضمن اینکه این شکایت باید توسط دادگاه به بانک اعلام وو دستور عدم پرداخت و جلب چک صادر شده باشد . لذا صرف اینکه زمان شکایت توسط دارنده چک ، صاحب چک ادعایی مبنی بر سرقت و جعل چک داشته باشد موید علم قاضی و دادگاه نخواهد شد و محکوم به پرداخت خواهد شد .

سلام
امکان تغییر عنوان دعوا وجود ندارد و اصولا کارشناس هم در حدود دستور مقام قضایی اقدام میکنه