مزاحمت اکانت جعلی اینستاگرام چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۴۵ #09219231

شناسایی ای پی اینترنت اکانتهای مزاحم جعلی حذف شده اینستاگرام توسط پلیس فتا منوط به شرایطی است؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قابل پیگیری نخواهد بود

سلام
اصولا چنین مواردی پیگیری نمیشوند مگر در موارد خاص و جرایم مهم سیاسی و امنیتی

باتوجه به دلیت اکانت انجام شده امکان شناسایی و پیگیری بی نتیجه است

با سلام
به طور کلی باید عرض شود با توجه به اینکه سرور اینستاگرام در ایران وجود ندارد در صورت دیلیت اکانت شدن غالبا امکان پیگیری وجود ندارد مگر در شرایط خاص که از طریق ای پی پیگیری شود.

با سلام ووقت بخیر
پیگیری این موارد در ایران کارساده ای نیست چون سرورها در ایران نیست .اصولا قابل پیگیری نمی باشد