آیا دانشگاه حق نگهداری مدرک دانشجو در نزد خود را دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۳ #09197898

با سلام و احترام
این جانب------------------------- فرزند جانباز ۳۰درصد، فارغ التحصیل دانشگاه -----------------(استان فارس) در مقطع کارشناسی وکارشناسی ارشد می باشم که تاکنون دانشگاه فوق هر دو مدرک مرا به عنوان گرو نزد خود نگه داشته حال باتوجه به اینکه یک سال از فارغ التحصیلی این جانب می‌گذرد تاکنون مدرکی صادر نشده، لازم به ذکر است که طبق بخشنامه ای که مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران --------------------مورخه۹۸/۱۱/۵ تبصره ۲ آیین نامه اجرایی وتبصره ۶۶ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، درخصوص اینکه بدهی دانشجوی فرزند ایثارگر مربوط به بنیاد شهید می باشد و دانشگاه حق دریافت هیچ گونه مبلغی از دانشجو و یا نگهداری مدرک تحصیلی دانشجو فارغ التحصیل ندارد. لذا تاکنون این جانب مدرکی دریافت نکردم و دانشگاه -------------- این بخشنامه را رد کرده و تنها دانشگاهی است که تابع قانون نمی باشد
حال با توجه به نیاز مبرم این جانب به دو مدرک فوق خواهشمندم همکاری لازم با این جانب مبذول فرمائید. باتشکر -------------شماره تماس-------------------

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر دانشگاه به دلیل عدم تسویه حساب دانشجو دانشنامه را بگفته شما گرو نگه داشته است بایستی اقدام به تسویه حساب نمایید و چون مبلغ شما را بنیاد متقبل میشود بایستی بنیاد را ملزم به این امر نمایید یا با مکاتبه ، بنیاد تعهد خود را برای تسویه حساب مالی شما به دانشگاه ارایه نماید

اگر منظور شما از ندادن مدرک ، عدم ارائه گواهی موقت فارغ التحصیلی است این اقدام دانشگاه تخلف است ولی اگر منظورتان ندادن دانشنامه باشد بدیهی است تا زمان تسویه حساب دانشنامه تحویل نخواهد شد .

با سلام
این بنیاد شهید است که پرداخت شهریه شما را تقبل و تعهد نموده است نه دانشگاه...
دانشگاه نیز طبق قوانین خودش پس از تسویه حساب مدرک را اعطا خواهد نمود