با این وضع فاکتور ها و آن دفتر کار استاد، بنده چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #09186140

سلام،من کارگاه تولیدی نجاری به شراکت یکی از دوستان دارم که اکنون پس از ۴ ماه مدعی ضرر و زیان ۳۰ میلیونی است و هرماه و هر ماه که حسابرسی می کردیم ایشان مدعی ضرر بود اما بنده از امضای هرگونه برگه ای مبنی بر پذیرش زیان، امتناع می کردم و قبول نمی‌کردم که ما ضرر کردیم که بعد از ۴ ماه به مرحله ای رسیدیم که ایشان در حسابرسی هر ماه کارگاه را زیان دیده حساب می کرده و بنده یک حسابرسی کلی از ایشان به تفکیک هر ماه خواستم و ایشان همان حساب ها را انجام داد و ۴۰ میلیون زیان حساب شد و بنده گفتم فاکتورهای فروش را به من بده که ایشان یکسری فاکتور ها به من دادند که فاقد امضاء و مشخصات خریدار بود و همچنین شماره‌های فاکتور که باید به ترتیب اعداد شماره فاکتور باشد و اعداد تاریخ هم متناسب با شماره فاکتور به ترتیب زمان باشد اما تاریخ های این فاکتورها و یکی پس از دیگری یک ماه جلو یک ماه عقب بود یعنی شماره فاکتور به ترتیب عدد پیش میره اما ترتیب تاریخ آن مثلا از ۱۳۹۸/۵/۲۰ بجای اینکه به عددی بعد از این تاریخ برود به عددی قبل از آن می رود و همه فاکتور های فروش اینطور نامنظم است که نشان میدهد فاکتور صوری نوشته و از طرفی بنده صورت دفتر کار استادکار را دیدم که ایشان سفارشات تولیدش بسیار بیشتر از آنچه هست که در فاکتور اومده اکنون لطفا راهنمایی کنید با این وضع فاکتور ها و آن دفتر کار استاد بنده چگونه اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است از طریق کارشناس حسابرسی اقدام نمایید و شراکتتان را دیگر ادامه ندهید .

با سلام به نظر می رسد بهترین راه بهره بردن از کارشناس حسابرسی می باشد برای این کار می توانید به شورای حل اختلاف دادخواست بدهید.کارشناس تعیین می شود و حسابها و فاکتورها و ... را بررسی و نتیجه آنرا رسما اعلام می کند