راه دریافت مهریه ام چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۴ #09177781

سلام
مهریه من ۵۰۰ سکه عندالمطالبه ست همسرم دارای تنها یک ملک می باشد ارزش این ملک حدودا برابر مهریه ست هیچ سندی در دست من نیست حتی عقدنامه من شاغلم

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، به دفترخانه ای که در آنجا عقد کردید مراجعه کنید هم رونوشت سند ازدواج را میگیرید هم در خواست اجرای مهریه میدهید.

با درود جهت مطالبه مهریه باید از طریق دفتر ازدواج مربوطه تقاضای صدور اجرائیه نمایید

با سلام
شما با مراجعه به دفتر ثبت ازدواجی که عقد واقع شده مصدق سند نکاحیه را دریافت می نماید. اما در مورد اجرا باید به اداره ثبت مراجعه نمایید. البته تنها دارایی همسرتان اگر فقط همین ملک باشد جزء مستثنبات دین بوده و قابل مطالبه نیست

سلام وقت بخیر
شما میتوانید با مراجعه به دفتر ازدواجی که در آنجا عقد نمودید کپی عقدنامه را تهیه کنید و از طریق اجرای ثبت یا دادگاه اقدام کنید