برای این اشتباه سیستمی آیا حکمی در قبال من صادر میشود و این نهاد میتواند از بنده شکایت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #09160397

درود و خداقوت
بنده دوبار به خدمت اعزام شدم.سال ۱۳۹۵ دربار اول ۵ماه خدمت کردم و و برای این مدت هم دفترچه درمانی دریافت کردم و هم حقوق مکفی. پس از پایان این ۵ ماه بدلیل ایست خدمتی ناشی از ادامه تحصیل با یگانم تسویه و دفترچه درمانی نیز متعاقبا باطل نمودم.
در سال ۱۳۹۸ برای بار دوم اعزام شدم و ادامه خدمتم رو انجام دادم. اما در بار دوم هیچ دفترچه درمانی برایم صادر نشد. و حقوق نیز پس از پایان کلی خدمت بصورت یکجا واریز شد.
حال که کارت پایان خدمتم را دریافت کردم از یگان که دربار دوم درانجا خدمتم را تمام کردم با بنده تماس گرفتن و میگویند که از مبلغ ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بایستی ۲میلیون و ۳۰۰ هزار تومان را برگردانی چون به صورت اشتباه برایم واریز شده. این درحالی است که قبل از این موضوع درزمانی که این مبلغ برایم واریز شد، با دفترحقوقی اجا درتهران تماس گرفتم و با علم به اینکه تمام مبلغ واریزی را حق خود نمیدانستم، پرسیدم که چه مبلغی را میتوانم برداشت کنم و ایشان نیز فرمدند که ۲ میلیون رو میتوانم برداشت کنم و احتمالا ۹۰۰ هزار تومان را باید پس از بررسی برگردانم!! بنده هم ۹۰۰ هزار تومان را در حساب باقی گذاشتم و مابقی را مصرف کردم.

اکنون سوالم این است که برای این اشتباه سیستمی آیا حکمی در قبال من صادر میشود و این نهاد میتواند از بنده شکایت کند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اشتباه سیستمی باشد مکلف به استرداد هستید ولی اگر ایین نامه جدید مصوب شده که نباید به امثال سربازانی مانند شما فلان مبلغ را بپردازند از تاریخ تصویب ملاک اجراست و مسبوق بران.