آیا با گذاشتن وثیقه میتوانم حکم ممنوع الخروجی خود را لغو کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۸ #09159204

با سلام و خسته نباشید

من یه سوال داشتم، اگر همسرم بخواهد مهریه را به اجرا بگذارد من میتوانم با گذاشتن وثیقه مشکل خروج از کشور را حل کنم؟

چون من کارم روی کشتی است.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .نظر سرکار خانم حسین پور صحیح تر است . فقط در نظر داشته باشید که رای وحدت رویه رفع ممنوع الخروجی را در مواردی جایز دانسته که فرد بدهکار به اختیار قصد خروج از کشور نداشته باشد بلکه باید از طرف دولت برای انجام ماموریت به خارج اعزام شود .

باگذاشتن وثیقه و قبول مقام قضایی می توانید رفع ممنوع الخروجی را خواستارشوید

با سلام و احترام
مرجعی که حکم ممنوع الخروجی را صادر کرده باید با وثیقه موافقت نماید

با سلام پذیرش وثیقه منوط به ارزیابی و موافقت مرجع صادر کنتده دستور ممنوع الخروجی است.

در مواردی که مرد بدهکار نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام کند یا زن از تقاضای ممنوع‌ الخروجی همسرش منصرف شود. و دادگاه و مراجع قضایی قرار یا حکمی مبنی بر رفع ممنوع‌الخروجی مرد به لحاظ تامین خواسته زن صادر کنند، اداره ثبت از ممنوع‌الخروجی مرد رفع اثر می‌کند.
در برخی موارد اشخاصی به لحاظ نوع کار و حرفه خود که لازمه آن خروج از کشور است تقاضای رفع ممنوع‌الخروجی دارند. در این موارد به استناد رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عدالت اداری که در تاریخ ۲۳ بهمن ماه سال ۸۰ صادر گردید، پس از احراز شرایط خاص بدهکار که با مفاد رای صادره مطابقت داشته باشد ممنوع‌الخروجی بدهکار رفع می‌شود.