اینکه شخص عزل شده و مراتب عزل به ایشان ابلاغ شده، چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۸ #09095967

من ملکی رو از فروشنده ملک ها خریدم حالا رفتم دفتر خونه برگه ی داده با این متن که این شخص فروشنده در تاریخ فلان یعنی ۲۱ روز قبل از معامله عزل شده و مراتب عزل به ایشان ابلاغ شده است
یعنی چی
ایا ملک برا من هست یا نه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی به تاریخ عزل ایشان دارد
اگر قبل از عزل خریداری نموده باشید معامله صحیح است
در غیر اینصورت باطل است

فردی که بعنوان فروشنده ملک را از ایشان خریده اید در حقیقت وکیل برای فروش ملک بوده و حال از وکالت عزل شده است و اختیاری ندارد.اگر معامله شما قبل از عزل وکیل باشد معامله صحیح است و مشکلی برای شما ندارد

خیر یعنی فروشنده معامله فضولی انجام داده و وکالت فروش نداشته است.