سلب حضانت فرزندان مشترک چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۷ #09017572

با سلام و عرض ادب من یک پرسنل در نیروی انتظامی هستم در اردبیل دو سال و نیم قبل با همسرم جدا شدیم و حاصل زندگیمون دوتا دختر دوقلو بود که من بچه هارو حضانتشو دادم به اون طبق شرط و شروط گفتم که بزار سرش به سنگ بخوره برگرده من زندگیمو دوست داشتم اون قرص مصرف میکرد و با دختر عموش دست به یکی شدن و مواد و اینا کشیدن و گفت میخوام جوونی کنم الان من ۴ ماه پیش رفتم تهران تا بچه هارو بیارم و چند روزی پیش من بمونن وقتی بچه هام اومدن گریه کردن گفتم ما نمیریم پیش مادرمون بعدش با حرفای اونا فهمیدم که به دفعات جلو بچه هام رابطه برقرار کرده با غریبه ها و اون ادما هم زدن تلوزیون و لوازم اینا شکستن مست بودن با هم الان من هم عکس دارم از اون زنه هم فیلم هم صدا که مشخص میکنه این حسن رفتار و اخلاق نداره چطوری من بچه هامو بگیرم از اینا بچه ها ۷ سالشونه ممنون از عوامل محترم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات انحطاط اخلاقی و مشکلات مطروحه میتوانید سلب حضانت ایشان را بخواهید

سلام
با توجه به عدم صلاحیت مادر و امکان ضرر جسمی و روحی برای فرزندان، سلب حضانت وی امکانپذیر است.

با سلام
بعد از سن هفت سالگی حضانت با پدر است. اگر در این مورد نیز توافق لازم الاجرایی کرده اید با این وضعیتی که فرمودید حضانت از مادرشان قابل سلب است و توافق اثری ندارد. مصلحت اطفال از هر توافقی بالاتر است.