محاسبه مهریه تا ۱۱۰ سکه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۲ #08926828

مهریه همسرم ۵۰۰ مثقال طلا + ۵۰ میلیون تومن از سه دانگ یک واحد مسکونی می باشد . میخواستم بدانم مهریه فوق چگونه تا ۱۱۰ سکه محاسبه میشود ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طلا به نرخ روز تقویم و محاسبه میگردد و مشکلی ندارد ولی ۵۰ میلیون تومان از سه دانگ مبهم است. بایستی متن سند نکاحیه دقت شود اگر مهریه سه دانگ به ارزش ۵۰ میلیون باشد فرق میکند با ۵۰ میلیون از سه دانگ. در فرض اخیر ۵۰ میلیون تومان بدون ارتباط با ملک بایستی به نرخ روز تقویم شود. و در واقع طلب شما همان ۵۰ میلیون تومان میباشد که اگر سنوات به آن اضافه شده باشد به نرخ روز قابل مطالبه است.
اما در مورد ۱۱۰ سکه موضوع سوال ارزش خواسته مورد تقویم شما اعم از تعداد مثقال طلا و ۵۰ میلیون تومان اگر معادل یا کمتر از ارزش ۱۱۰ سکه باشد جلب و بازداشت قابل اعمال است و فراتر از آن دریافت ان منوط به احراز دارایی و استطاعت مدیون است.

با سلام مهریه شماسکه نمی باشد فلذا عین مهریه به نرخ روز قابل مطالبه می باشد