آیا می تونم به دادگاه تجدیدنظر اعتراض کنم یا اعاده دادرسی کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۶ #08854126

با سلام
سال ۹۸ هم دادگاه اول هم دادگاه تجدید نظر رای با متن اینکه زوجه امنیت جانی در منزل زوج ندارد به نفع بنده بود سال ۹۹ همسرم دوباره تمکین زده و دادگاه اول با متن اینکه وجود اسایش و آرامش وجود نداره باز رای به نفع بنده صادر شده بنده در سال ۹۸ پرونده ای مبنی بر اینکه ایشون منو زده در دادگاه ۱۱۶۸ محکومیت ایشون به پرداخت دیه دارم قاضی تجدیدنظر بدون توجه به این موضوع و مطرح کردن (اینکه اتفاقات قبلی برای سال ۹۸ بوده و الان سال ۹۹ وجود مسکن و وسایل منزل شرط می باشد، و چون زوج دارای این موارد می باشد رای به نفع ایشون صادر شده و زوجه مستحق نفقه نمی باشد)، و با توجه به اینکه وسایل موجود در منزل همه جهازیه من هست و اینکه بارها من به همسرم گفته بودم اگر محل سکونت تغییر بدن و نامه از مشاوره معتبر بگیرن که درست شدن من حاضر به زندگی مشترک هستم درصورتی که خودم بارها به مشاوره مراجعه کردم و مشاوران گفتن مشکل ایشون اختلال شخصیت مرزی که درست نمیشه، حالا با توجه به این موارد آیا می تونم به دادگاه تجدیدنظر اعتراض کنم یا اعاده دادرسی کنم، یکی از همکارانتون نوشتن اگه بتونم اثبات کنم امنیت جانی ندارم امکان داره رای در دیوان عالی نقض بشه درصورتی که هم ویس دارم هم نامه پزشکی قانونی هم رای قطعی مبنی بر محکومیت دیه. من ۵ روز بیشتر وقت ندارم ممنون میشم راهنماییم کنین خواهش میکنم بگین چیکار کنم🙏🙏🙏🙏

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
در دیوان مدارک جدید قابل رسیدگی نمی باشد اما شما اعتراض خود را انجام دهید.

خیر نمی توانید به رای تجدید نظر با توجه به قطعی بودن رای اعراض کنید لاگن در صورتی که مدرک جدیدو یا سایر شرایط مندرج در ماده ۴۷۷ را داشته باشید می توانید از آن طریق اعتراض خود را ثبت کنید تا پرونده به دیوان ارسال شود

سلام و درود، بانوی گرامی در وضعیت حاضر که رای قطعی شده است و به نظر جهت موجهی نیز برای اعاده ی دارسی عادی وجود ندارد، بهترین گزینه اعمال ماده ی ۴۷۷ ق.آ.د.ک جهت اعاده ی دارسی خاص می باشد؛ این موضوع را به وکیل متخصص با توجه به کمی زمان بسپارید؛ آرزوی موفقیت.

رای دادگاه تجدید نظر قطعی و لازم الاجراست مگر اینکه مدرک ودلیل جدیدی برای درخواست اعاده دادرسی یافت شود

با سلام
رای دادگاه تجدیدنظر قطعی بوده و قابل اعتراض نیست .
اگر شرایط اعاده دادرسی باشد می توانید تقاضای اعاده دادرسی مطرح نمایید.

باسلام
رای صادر شده در مرجع تجدید نظر قطعی است و قابل اعتراض نیست
اما با توجه به ماده ۴۷۷ میتوانید تقاضای اعاده دادرسی در دیوان عالی را مطرح کنید

با سلام
رای قطعی صادر شده می باشد اگر شرایط اعاده دادرسی باشد با توجه به ماده ۴۷۷ میتوانید تقاضای اعاده دادرسی مطرح نمایید