تغییر پست سازمانی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۵ #08849626

بنده در سال ۹۱ در یکی از ادارات به عنوان حسابدار استخدام شدم در همان سال برای انتقالی به شهر خودم در خواست دادم و مدیر کل وقت با انتقال اینجانب به شهر محل سکونت موافقت کرد و بعد از آن در محل سکونت خود شاغل گشتیم اما با وجود انتقال به این شهر چند سالی بود که با همان حکم که در شهر قبلی مانده بود و چند بار هم به کار گزینی اداره گفتم که حکم من عوض نشده است و آنها گفتند که اداره کل خودش عوض می کند و کار به این منوال گذشت که سه سال پیش از اداره کل تماس گرفتند که شما به عنوان مامور به این اداره منتقل شدید یا باید برگردید به محل استخدام اولیه و یا پست سازمانی خود را تغییر دهید با تغییر پست سازمانی از کارشناسی به کاردانی در این اداره بمانید (در ضمن افرادی بعد از من به این اداره منتقل شدند و پست سازمانی که می توانست کار گزینی اداره برای من کار کند. به آنها داده بود ) من به ناچار و دوری شهر اولیه و مشکلات رفت آمد مجبور به قبول کردن آن پست سازمانی شدم و اکنون با گذشت چند سال هنوز نتوانستم پست سازمانی خود را تغییر دهم آیا می توانم با شکایت به دیوان اداری تغییر پست سازمانی را انجام دهم و یا خیر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان تغییر وجود ندارد مگر با فراهم بودن شرایط قانونی و سازمانی تعمدا شما از ارتقاء شغلی محروم شده باشید